REMONDIS a Espanya, nova organització

Juny 2020


Remondis El Grupo REMONDIS consolida el seu compromís amb el mercat espanyol, apostant a més per oferir nous serveis y solucions.

Des del mes de juny de 2020 l’empresa per a la gestió d’aigua en Espanya, que durant més de 10 anys ha sigut OMS-SACEDE S.A.U., canvia la seva denominació social a REMONDIS AGUA S.A.U., conservant el mateix CIF ‎A08593345.

Per la seva banda, l’empresa capçalera de l'activitat a Espanya passa a ser REMONDIS IBERIA S.L., amb CIF B84999325.

El Grup REMONDIS ofereix serveis mediambientals integrals en la gestió de processos, aigua i residus.

Volem agrair a tots els nostres clients la seva confiança i fidelitat, i respondre amb una completa implicació orientada al servei i fonamentada en la innovació.

COVID-19

Maig 2020


Des de la responsabilitat i el compromís, ens comprometem a mantenir la nostra activitat prestant servei en aquestes activitats que són essencials per a tots.

La prioritat és, sobretot, la seguretat i la salut dels que formem part d'aquesta empresa, així com la dels nostres clients i col·laboradors, mentre estem bolcats en continuar realitzant aquelles activitats que són bàsiques i estratègiques per a la societat.

En el nostre cas, aquestes són la prestació de serveis en l'àmbit públic i industrial; serveis de tractament d'aigua i residus, de sanejament i de depuració d'aigües, i de producció energètica.

Tant els que realitzen aquests serveis des de les mateixes plantes, com els que els donen suport i guien mitjançant teletreball, han demostrat una total implicació i voluntat de donar el millor de si mateixos.

Volem donar les gràcies a aquells que treballen, en benefici de tots, per la seva encomiable tasca i esforç: personal sanitari, forces de seguretat, productors i distribuïdors de recursos essencials i serveis. A tots ells el nostre agraïment i, també, la nostra ferma voluntat de col·laborar en la mesura de les nostres forces.

Daniel Martínez
Director General

Àmbits d'actuació

OMS-SACEDE aporta una amplia experiència en el desenvolupament de projectes i en la gestió d’infraestructures relacionades amb el tractament d’aigües, residus i energia.

Noticies

Gestió: Sistemes de sanejament del Baix Penedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès va adjudicar a OMS SACEDE el Servei d’Explotació i Manteniment dels Sistemes de Sanejament de Cunit-Cubelles, l’Arboç, Bellvei, Bonastre, Llorenç del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i l’Estació de Bombament Costa del Vendrell. ...

Segueix llegint>
Compromesos amb el futur

OMS-SACEDE té un ferm compromís amb el futur, amb un punt de partida que és la formació de l'equip d'OMS-SACEDE així com d'estudiants en pràctiques. ...

Segueix llegint>